Камагра (Kamagra)

Купете Kamagra 100 mg без рецепта

Съвременната фармакологична индустрия предлага широка гама от лекарства, предназначени за възстановяване на мъжката сексуална функция. Това се постига чрез използване на ефективни активни съставки, които въздействат върху половата система по естествен начин. Камагра 100 принадлежи към тези препарати, които ще намерите в каталога на нашата онлайн аптека. Камагра има бързо начало на ефекта и не предизвиква пристрастяване.

 • Бързо начало на действие
 • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods

Камагра 100mg

Опаковка Цена Per Таблетка Спестявате Бонус
100mg x 12 табл.
103.53 лв.
8.63 лв. 0 лв. - Купете
100mg x 20 табл.
172.6 лв. / 160.2 лв.
8.01 лв. 12.4 лв. - Купете
100mg x 32 табл.
276.17 лв. / 225.61 лв.
7.05 лв. 50.56 лв. - Купете
100mg x 60 табл.
518.05 лв. / 374.65 лв.
6.24 лв. 143.4 лв. + 4 табл. Купете
100mg x 84 табл.
724.75 лв. / 492.07 лв.
5.86 лв. 232.68 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 120 табл.
1035.44 лв. / 615.44 лв.
5.13 лв. 420 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 180 табл.
1552.58 лв. / 812.78 лв.
4.52 лв. 739.8 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 360 табл.
3107.37 лв. / 1562.97 лв.
4.34 лв. 1544.4 лв. + 6 табл. Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-11 работни дни
Цена
29.33 лв.
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставка на вашата поръчка в рамките на 21 дни
100% гарантирана доставка.

Какво е Kamagra

Лекарството Kamagra е създадено за лечение на еректилна дисфункция при мъжете. Лекарството съдържа активната съставка силденафил, която успешно се използва в лекарства като оригиналната виагра. С помощта на лекарството проблемът със сексуалната импотентност може да бъде бързо решен.

Ако се нуждаете от качествено лекарство, нашата аптека е най-лесното място, където можете да си го набавите без рецепта. Работим само с надеждни доставчици, така че можете да сте сигурни в качеството на вашите лекарства. Цените на Kamagra остават достъпни, така че не се лишавайте от възможността да се върнете към нормалния сексуален живот. Можете да си купите Kamagra 100 онлайн по всяко време, когато пожелаете.

Какво е специалното за лекарството

Курсът на Kamagra трябва да се приема, когато пациентът има проблеми в леглото. Лекарството помага за увеличаване на либидото и възстановяване на ерекцията. Kamagra 100 показва отлични резултати при лечението на еректилна дисфункция, причинена от различни фактори. Камагра ви позволява да правите секс многократно за времето на действие на активната съставка, а периодът на възстановяване между сношенията ще бъде минимален.

Как действа Kamagra

Производителят е избрал същата активна съставка, която се използва във Виагра. Ефективността на силденафил е потвърдена от милиони доволни пациенти, които са се върнали към обичайния си начин на живот. Веществото действа като блокер на PDE-5. Когато се използва ситуативно, лекарството успява да блокира ензима и да освободи големи количества азот в тазовите органи. Камагра дава възможност за синтез на гуанилатциклаза в необходимия обем за получаване на устойчива ерекция.

Смисълът на приема на Камагра е да се напълнят с кръв отпуснатите гладки мускули на пениса. Ерекцията продължава до края на половия акт. Възможно е пенисът да се приведе в еректирало състояние чрез напълно естествени методи. Камагра действа само когато сте еротично стимулирани, така че ерекцията не настъпва в неподходящ момент. 

Разлики от Виагра

Камагра се произвежда със същата активна съставка като Виагра. Поради тази причина принципът на действие върху тялото на пациента ще бъде подобен. Разликата е само в някои от характеристиките, които влияят на крайния избор на купувача. По-специално, лекарството Kamagra действа много по-бързо. Само 40 минути след приема му са необходими на мъжа с еректилна дисфункция, за да бъде готов за секс. Виагра обикновено не действа до 60 минути след приема на хапчето. 

Заслужава да се отбележи също, че Камагра има по-малко нежелани реакции и че страничните ефекти са по-малко тежки. Много клиенти избират генеричната версия на лекарството поради нейната достъпност в сравнение с оригиналното лекарство. В нашия каталог ще намерите продукт от надеждна марка и ние ще го доставим незабавно.

Как да приемате

Kamagra може да се използва ситуативно или за пълен курс. Таблетката трябва да се използва 40-60 минути преди полов акт. Една таблетка дневно е достатъчна, за да се постигне желаният ефект. Дозировката може да бъде предписана само от Вашия лекар. Стандартната еднократна доза е 50 mg от лекарството. Таблетките трябва да се приемат преди хранене. Най-добрият ефект се постига в рамките на 60 минути след приема на лекарството. Скоростта на натрупване на необходимата концентрация на активното вещество зависи от физиологичните характеристики на организма. Действието на лекарството продължава до 5 часа.

Информация, която трябва да знаете, преди да се запишете

Преди да започнете да използвате Kamagra, трябва да бъдете диагностицирани и консултирани от Вашия лекар. Камагра не се предписва, ако имате следните здравословни проблеми

 • заболявания на сърдечно-съдовата система;
 • проблеми със зрението;
 • язви;
 • чернодробно и бъбречно заболяване;
 • лошо съсирване на кръвта;
 • ниско кръвно налягане.

Камагра не е подходяща за пациенти след сърдечен удар или инсулт. Консултацията с лекар е задължителна, ако мъжът е склонен към приапизъм или има физическа деформация на пениса.

Правилната доза

Производителят препоръчва да приемате Kamagra в количество от 50 mg на ден. Вашият лекар ще определи индивидуална доза в зависимост от физическото ви състояние. Той може да реши да намали дозата до 25 mg дневно. Максималната дневна доза на активното вещество е 100 mg. Дневната доза на Камагра може да се коригира само след консултация със специалист.

Взаимодействие с други лекарства и алкохол

Силденафил и алкохол са несъвместими съставки. Поради тази причина трябва да се въздържате от прием на алкохол, докато приемате Kamagra 100, за да не изпитате никакви странични ефекти.

Ако пациентът използва други лекарства за лечение, Вашият лекар трябва да знае за това. Не всички лекарства могат да се използват със силденафил. Например Камагра не може да се комбинира с лекарствени нитрати, азотни бустери или стимулатори на гуанилатциклазата. Едновременното приложение с блокери на PDE 5, протеази и антибиотици също няма да бъде възможно.

Какво е противопоказано

Съществува специфичен списък с противопоказания, с който трябва да се запознаете, преди да приемете лекарството. Камагра не трябва да се използва от момчета под 18-годишна възраст. Камагра също така не е предназначена за лечение на сексуална дисфункция при жени.

По време на приема на Kamagra не се наблюдава ясно изразен ефект върху шофирането. Въпреки това, нежеланите реакции включват замаяност и зрителни смущения, така че трябва да се внимава изключително много, когато се приемат таблетките и се шофират превозни средства или се работи със сложни машини.

Странични ефекти

Камагра много рядко предизвиква нежелани реакции, когато се приема правилно. В повечето случаи изразените странични ефекти се появяват при превишаване на препоръчителната дневна доза и се изразяват в

 • главоболия;
 • замайване;
 • гадене и стомашно разстройство;
 • сухота в устата;
 • проблеми със зрението или слуха ви;
 • назална конгестия;
 • синдром на мускулна болка;
 • появата на пигментни петна по кожата.

За да предотвратите такива реакции, трябва да се консултирате с Вашия лекар преди да приемете лекарството. На нашия уебсайт ще намерите Камагра от добре позната фармацевтична марка.

Ако дозата е превишена

Ако пациентът предозира активната съставка на Камагра, това се съпровожда от същите симптоми, които могат да се появят при правилно приемане. Единственото, което трябва да се има предвид, е, че симптомите ще бъдат по-силно изразени:

 • главоболие;
 • временни зрителни проблеми;
 • замайване и диария;
 • диспепсия;
 • хрема с алергичен характер.

Всички тези симптоми могат да бъдат лекувани от Вашия лекар със симптоматична терапия.

Условия на съхранение

Камагра може да се съхранява в продължение на 3 години от датата на производство. След изтичането на този период таблетките трябва да се изхвърлят. Съхранявайте лекарството на сухо и тъмно място, недостъпно за деца и домашни любимци. Температурата при съхранение на Kamagra не трябва да надвишава 30 градуса по Целзий.

Отговорност на администрацията

Камагра 100 трябва да се използва само след консултация с Вашия лекар. Информацията на уебсайта на нашата онлайн аптека е само за информационни цели. Администрацията на сайта не носи отговорност за нежелани реакции, които могат да възникнат в резултат на самостоятелно лечение със силденафил. 

 • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
5.31 лв. табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
4.7 лв. табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
5.39 лв. табл.