Често задаваните въпроси

Как мога да направя поръчка?

За да направите поръчка, добавете необходимите стоки в кошницата, след което кликнете върху бутона "Поръчка". След това изберете вида на доставката и начина на плащане. Ако правите поръчка за първи път, по-подробен формуляр ще бъде малко по-малък за вас! Продължете внимателно и възможно най-пълно всички полета с информация за доставка!

Защо хапчетата ви са по-евтини, отколкото в аптека?

Нашият онлайн магазин представя така наречените генерици на известни лекарства (точни копия). Генерични лекарства се наричат тези, които се произвеждат от компания, която не печели пари на пътниците от тяхното разработване и тестване. Това означава, че компаниите трябва само да бъдат проучени в производството - и лекарството е готово. По правило по този начин могат да се спестят няколко милиарда долара, така че генериците са много по-евтини от оригинала. Освобождаването на такива лекарства е разрешено само след изтичане на патента за оригиналното лекарство.

Не разбирам подготовката. Кое е най-доброто за мен?

Специално за тези, които не са взели решение, предлагаме два вида тестови комплекти, които се определят според предпочитанията. Всички лекарства имат един и същ ефект и принцип на действие. Различават се само активните вещества и времето за реакция. Активното вещество на Виагра е силденафил. Активното вещество на Levitra е варденафил. Активното вещество на Cialis е тадалафил. Обикновените лекарства се приемат през устата, а софтуерните версии на лекарствата се абсорбират под езика, 20-30 минути преди половия акт. Препаратите разширяват кръвоносните съдове в пениса при сексуална възбуда. В резултат на това се подобрява притокът на кръв в сексуалния термин, което допринася за появата на нормална ерекция.

Генеричните лекарства са заместители на оригиналните лекарства.

Те имат абсолютно същия състав, но се различават от оригиналните таблетки с ново, малко известно име. Те се продават под нежелан етикет и затова са много по-евтини. По отношение на ефикасността на приложението си генеричните продукти не се различават по никакъв начин от оригиналните лекарства и действат по абсолютно същия начин.

Къде са наркотиците, които продавате?

Всички лекарства се произвеждат в Индия, която снабдява целия свят с генерични лекарства.

Какво се случва, ако хапчетата ви не действат?

Всички генерични лекарства, продавани в нашата интернет аптека, се произвеждат във водещите фармацевтични фабрики в Индия, като се осъществява строг контрол на качеството, отговарят на най-високите стандарти за безопасност и са напълно идентични със съответните оригинални лекарства. Ако не сте доволни от качеството на закупените от нас препарати, ние ще ви възстановим парите или ще направим замяна веднага щом получим неизразходвания остатък от лекарството.

Гарантирате ли качеството на вашите лекарства?

Да, ние гарантираме! Нашите лекарства съответстват на оригиналите на 100%! Бъдете внимателни! "Някои измамници се представят за представители на нашия магазин." Поръчката ви трябва да бъде опакована в непрозрачен плик, в който е поставена инструкция. Не се заблуждавайте!

Каква е разликата между версията на софтуера на таблета и общата версия?

Таблетките със стандартни опции са опции на софтуерни предшественици. Вторият от тях прониква много по-бързо в организма и може да се пие заедно с алкохол и тежка храна.

Какво трябва да знам за подготовката ви?

Препаратите допринасят за появата на ерекция само при наличие на сексуална възбуда! Не приемайте повече от една таблетка дневно!

Не познавам работниците, какво точно има в моя пакет?

Не, пощенските служители не знаят това, тъй като ние внимателно опаковаме стоките в непрозрачни опаковки без никакви надписи, преди да ги изпратим.